Veelgestelde vragen

Je vindt hier het antwoord op de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen politieke monitor SeeMore

SeeMore is dé artificial intelligence tool die slim, snel en efficiënt relevante politieke informatie verzamelt. Waar zoekmachines minimaal zes uur voor nodig hebben, komt de gewenste informatie vanuit deze tool meteen binnen. Organisaties en bedrijven zijn hierdoor direct op de hoogte van wat er speelt. SeeMore bespaart je tijd bij het zoeken, reproduceren en delen van informatie en geeft een voorsprong in denken en doen.

De tool – gemaakt door en voor professionals – verschaft een betrouwbaar beeld aan politieke informatie afkomstig van vele bronnen. Denk aan de Tweede Kamer en de Rijksoverheid, maar ook veel landelijke media en de websites van de landelijke politieke partijen.

Lees de voordelen.

Vanuit de markt is gebleken dat er sterk behoefte is aan een politieke monitoring tool die kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar is. Wij willen hierop inspelen met de politieke monitor SeeMore. Wij richten ons op zzp’ers en organisaties die niet veel kosten willen maken en toch relevante politieke informatie snel, efficiënt en effectief willen verzamelen.

Iedereen die 24/7 op de hoogte wil zijn van de allerlaatste relevante politieke ontwikkelingen voor zijn of haar bedrijf of organisatie. Denk hierbij aan het bestuur, CvB, RvB, directie, CEO, CFO, CMO, beleidsmedewerkers, managers, strategen, communicatiemanagers en- adviseurs die werkzaam zijn voor het mkb, provincies, gemeentes, belangenorganisaties, ngo’s en overige partijen.

Al vanaf € 44,95 per maand per gebruiker kan er gebruik gemaakt worden van SeeMore. Maken meerdere medewerkers gebruik van onze tool? Dan geldt er een korting. Afhankelijk van het aantal gebruikers hebben wij drie verschillende abonnementen die af te sluiten zijn per maand of per jaar.  Additioneel kun je ook een nieuwsbrief module aanschaffen. Ondersteuning of maatwerk is altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met Gijs Petter. Of bekijk de abonnementsprijzen.

Je abonnement vangt aan op het moment dat je dit afsluit. De abonnementskosten worden pas berekend op de 1e van een maand.

Wij helpen je graag bij het inrichten van de tool, het aanmaken van gebruikers en overige vragen. Neem contact op met Gijs Petter als je vragen hebt of een demonstratie wenst.

Heb je de tool 14 dagen gratis geprobeerd? Dan registreer je je voor een maand- of jaarabonnement. Je ontvangt vooraf per maand of jaar een factuur van ons. De betalingstermijn is 14 dagen na facturatie.

We willen je graag een persoonlijke demo geven. Stuur een mail en geef je voorkeursdag, -tijd en je contactgegevens door, dan plannen wij een demonstratie voor je in!

Naast het gebruik van de tool mailen wij je per kwartaal belangrijke updates van de tool en informeren wij je graag over belangrijke politieke thema’s die er spelen.

Geen probleem, in je account kun je gemakkelijk een gebruiker toevoegen.

De opzegtermijn is een maand. Stuur daarvoor een mailtje naar [email protected].

Foto van ons contactpersoon

Interesse? Advies nodig?

Stel mij een vraag.

Gijs Petter, Sales Director SeeMore

Telefoonnummer

06 30 41 32 62

E-mailadres

[email protected]

Neem contact op