Ontdek de voordelen

SeeMore verzamelt slim, efficiënt en effectief relevante politieke informatie.
voordelen politieke monitor

Betaalbaar

Al vanaf € 44,95 per gebruiker kun je gebruik maken van onze betaalbare geautomatiseerde monitoringtool. Maken meerdere medewerkers van je organisatie gebruik van onze tool? Dan profiteer je van een mooie korting!

Bekijk de prijzen
Voordelen dossier politieke monitor

Gemakkelijk in gebruik

Relevante onderwerpen en bronnen zijn snel en simpel geselecteerd en afgestemd op ieders wens in het online dashboard. Met persoonlijke alerts en bookmarks wordt een online dossier opgebouwd dat je kan delen binnen je organisatie.

Vraag een demo aan
Voordelen bronnen politieke monitor SeeMore

Veel bronnen

De tool verschaft een betrouwbaar beeld aan politieke informatie afkomstig van vele bronnen. Denk aan de Tweede Kamer en de Rijksoverheid, maar ook veel landelijke media en de websites van de landelijke politieke partijen.

Probeer 14 dagen gratis

Persoonlijke service

Bij vragen, een verzoek om een demo of voor advies staat Gijs Petter, Sales Director SeeMore, klaar om je te helpen. Geen chatbot of geautomatiseerde reactie maar altijd een persoonlijke benadering via de telefoon en/of e-mail.

Neem contact op met Gijs

Nieuwsbrief module

Een bericht delen in een nieuwsbrief? Met onze aanvullende nieuwsbriefmodule kan je gemakkelijk zelf vanuit de tool een nieuwsbrief versturen.

Ervaringen

Veel bronnen, dus ook voor overheid, ngo’s en belangenorganisaties

Gemakkelijk in gebruik, voor kleine en grote organisaties

Betaalbaar, ook voor de ZZP-er